Digital Construction Beurs

Bezoekers - Digital Construction Brussels

Kom meer te weten over Digital Construction Brussels

Digital Construction Brussels – oog voor haalbare toepassingen


Digitalisering in de bouw, een must!

Logisch dus dat we Digital Construction Brussels dit jaar weer op de kaart zetten.

Bovendien is digitalisering niet enkel voor grote bedrijven maar ook haalbaar voor kleinere,  kom naar de beurs om er alles over te weten

PARTNERS

Buildwise| stand 40

Buildwise, voorheen WTCB, legt nu nog meer nadruk op innovatie, samenwerking en een geïntegreerde aanpak tussen de verschillende disciplines.

Buildwise heeft als missie om bouwprofessionals te ondersteunen om de kwaliteit, productiviteit en duurzaamheid te verbeteren en de weg vrij te maken voor innovatie op werven en in bouwbedrijven.

https://www.buildwise.be/nl/

Techlink | stand 33

Techlink is de Belgische federatie van fabrikanten, distributeurs, installateurs en onderhouds- en energiebeheer bedrijven binnen het Ecosysteem van de multifunctionele installaties: van elektrotechniek, verlichting, beveiliging, laadinfrastructuur voor elektrische wagens, over huishoudelijke apparaten tot verwarming, ventilatie, koeling, sanitaire installaties, energiebeheer en natuurlijk ook hernieuwbare energiesystemen en energieopslag.

Techlink verdedigt de belangen van meer dan 3.150 leden en vertaalt het beleid op Europees, nationaal en lokaal niveau in praktische guidelines voor alle spelers in het Ecosysteem.

Als federatie is Techlink een van de belangrijkste stemmen in het maatschappelijke debat over de energietransitie in België.

www.techlink.be

Firmanaam | stand 00

HOOFDSPONSOR

TRAXXEO | stand

Sinds 2008 biedt Traxxeo software en mobiele applicaties aan om het beheer van menselijke en materiële middelen in de bouw en aanverwante dienstensector te optimaliseren. Haar klanten winnen aan concurrentiekracht, dankzij een verhoogde productiviteit en een beheersing van de kosten. Zij beschikken over betrouwbare, gestructureerde gegevens op het terrein die in real time beschikbaar zijn. Onder meer Eiffage, Engie, Besix, CFE, Veolia, Thomas & Piron, Lixon, Eloy, Strabag, B&R en Verelst maken er gebruik van.

https://traxxeo.com/nl/

SPONSORS

| stand

Firmanaam | stand 01

www.installday.be

Firmanaam | stand 01

www.installday.be

EXPOSANTEN

Meer info over de standen

ABAX | stand 34

Hét platform dat voertuigen, materieel en gereedschap samen brengt

Krijg inzicht in uw wagenpark, externe activa en eindklantenservice om uw digitale transformatie mogelijk te maken. Kies uit vele flexibele gps-trackingoplossingen die dashboards, rapporten en meldingen bieden.

Met ABAX Wagenparkbeheer heeft u als verantwoordelijke over het wagenpark de informatie om dagelijkse taken efficiënt uit te voeren. Rapporteer middels slimme dashboards naar management en stuur bestuurders aan op diverse onderdelen zoals planning, rijgedrag, stationair draaien en inzet van voertuigen.

ABAX Materieelbeheer houdt de belangrijkste factoren voor u bij waaronder; de locatie van uw materieel in een kaart, draaiuren, beweging naar een nieuwe locatie met het gebruik van geofences. Via meldingen op basis van gebruik weet u wanneer u de volgende servicebeurt kunt verwachten.

ABAX Gereedschap is weten dat je het juiste materieel en gereedschap bij de hand hebt wanneer het nodig is. Verliezen, achterlaten, lenen en helaas... zelfs bedrijfsgereedschap stelen. Het zoeken naar gereedschap kan op zijn best frustrerend zijn, maar vaak geeft het veel tijdverspilling en vertraging. Tool tracking is ons antwoord voor digitale optimalisering in de bouw.

Sinds 2005 werken we als RAM Mobile Data samen met de Confederatie Bouw en hebben ons opgewerkt tot expert in het domein van installatie en bouw. Sinds eind 2020 zijn we onderdeel van ABAX. Dat geeft ons, naast onze bestaande expertise, het voordeel van schaalgrootte en innovatiekracht. Ontdek net als vele KMO’s ook de voordelen met ABAX.

https://www.abax.com/be-nl

BauWatch | stand 19

BauWatch neemt de zorg uit uw handen op het gebied van tijdelijke beveiliging, veiligheid en compliance. Uw terrein of pand is met de camerabeveiliging in veilige handen en uw werf loopt geen vertraging op door diefstal of vandalisme. Daarnaast integreerden we ‘BauWatch CheckIn’ en Conneqtr Zen tot één totaaloplossing voor RSZ compliancy, veiligheid en toegangscontrole op de werf. Zo bent u als bouwbedrijf meteen in orde met alle wettelijke verplichtingen en creëert het voor de arbeiders een extra veiligheid.

https://www.bauwatch.com/nl-be/

Bricsys| stand 36

Bricsys® onderdeel van Hexagon, is het wereldwijde technologiebedrijf dat de BricsCAD® familie van computer-aided design (CAD) producten en het Bricsys® 24/7 cloud-based samenwerkingsplatform creëert. Wij streven ernaar de productiviteit van onze klanten te verhogen door ontwerp, engineering, constructie en productie workflows te automatiseren met open en interoperabele technologische oplossingen.  Meer informatie op bricsys.com.      

Hexagon is een wereldwijde leider in digitale realiteitsoplossingen. Kom meer te weten over Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) op hexagon.com en volg ons @HexagonAB

https://www.bricsys.com/nl-be

CONNECTIC | stand 29

https://www.connectic.io/

ASTENA | stand 35

Succesvolle projecten of interventies uitvoeren vergt specifieke kennis en ervaring en brengt heel wat administratie met zich mee. Met gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware, afgestemd op de noden van de sector, verloopt het een pak sneller en efficiënter. Bij Astena weten we dat, want wij werken enkel voor bedrijven die met bouw en installatie bezig zijn. Ons team leeft en ademt ‘bouw’ en weet wat jij nodig hebt.

 

 

https://astena.be/nl/erp-software/

Bluefields | stand 9

Gedaan met aantekeningen en berekeningen maken op een afgedrukte plattegrond. Met Bluebeam Revu meet je rechtstreeks op je bouwplan vanaf een PDF en trek je hoeveelheden in je favoriete calculatieprogramma of Excel. 
Plannen lezen en aanpassen, hoeveelheden producten berekenen, data genereren voor bestellingen en facturen, vragen stellen ... Het kan allemaal, en bovendien kan je nauwkeurig traceren wat er op een specifiek moment allemaal gedaan is met het plan.
"Alles wat u vroeger met een papieren plan deed, kunt u nu sneller en accurater op digitale wijze."

 

https://www.bluefields.be/nl/meethoeveelheden-uit-uw-pdf-halen

BUILD-SOFTWARE | stand 23

Al sinds 1997 bouwt ons team gespecialiseerde software voor de bouw. Het resultaat? Build-Software is een state-of-the-art oplossing die alle domeinen van de bouwsector ondersteunt, van algemene bouwbedrijven, wegenbouw en infrastructuur, afwerking en installatie, projectontwikkeling tot studiebureaus. 

Als digitaliseringspartner stippelen we samen jouw toekomstvisie en strategie uit. Dankzij onze Best-of-Breed aanpak kunnen we de ideale ICT-omgeving samenstellen met de beste oplossingen voor de behoeften van elke klant. Daarmee onderscheiden we ons van klassieke all-in ERP-systemen.

Build-Software is internationaal, meertalig, multifunctioneel en je behoudt het globale overzicht. Het is bovendien eenvoudig te upgraden, schaalbaar en flexibel. Twijfel je nog? Ga dan zeker eens kijken naar onze indrukwekkende lijst aan klanten referenties. 

Benieuwd? Kom even langs op stand 21, voor een kennismaking.

https://www.build-software.eu

DALUX | stand 20

Dalux, leverancier van software voor het digitaliseren van de bouwsector

Dalux is een softwareleverancier uit Denemarken, in 2005 gestart door de broers Torben (CEO) en Bent Dalgaard (CTO). Zij hebben als missie de bouw- en infrasector digitaal te transformeren, met momenteel met meer dan 250 medewerkers en 18 kantoren in Europa.  Veel klanten gebruiken de Dalux BIM Viewer voor het delen en raadplegen van BIMmodellen en de applicaties Dalux Box en Field voor het respectievelijk mobiel werken met alle beschikbare digitale informatie op de bouwplaats en 2D/3D issuemanagement. Daarnaast is Dalux gespecialiseerd in technisch beheer en onderhoud van gebouwen middels de applicatie Dalux FM, waarin modellen en gebouwbeheerdossier een centrale rol spelen in combinatie met (on)geplande werkorders voor onderhoud en de helpdesk app voor gebruikers/bewoners. 

https://www.dalux.com/nl/

AUXIVO | stand 44

We are an exoskeleton company committed to improving people's lives through innovative and accessible exoskeletons.

 

Auxivo AG was incorporated in 2019 as a Spin-Off from the Rehabilitation Engineering Lab at ETH Zürich. ETH has a long tradition in exoskeleton and health-related wearable robotics research. An important part of this research has always been to investigate how wearable exoskeletons need to be designed to ensure they provide the right amount of support while not negatively affecting their users. Our work at Auxivo is based on the expertise and knowledge of many years of exoskeleton development and research, as well as on our proprietary technology developed over the last years.

www.auxivo.com

BOTIQUE | stand 41

  Het is de bluts met de buil: wil je ondernemen, dan komt daar heel wat administratie bij kijken. Een hele hoop lijsten, tabellen, overzichten, facturen... moeten zorgvuldig worden opgesteld en ingevoerd. Belangrijk werk, maar ook tijdrovend en een tikkeltje saai. Botique bouwt digitale persoonlijke assistenten die administratieve taken snel en foutloos opknappen. Resultaat? Een gemotiveerd team, meer tijd voor persoonlijk contact met je klanten en meer ruimte voor innovatie. Haal jij ook graag wat bots aan boord? Contacteer Botique dan snel voor een vrijblijvende evaluatie van jouw organisatie.

  connect@botique.be

www.botique.be

Buildwise | stand 40

Buildwise, voorheen WTCB, legt nu nog meer nadruk op innovatie, samenwerking en een geïntegreerde aanpak tussen de verschillende disciplines.

Buildwise heeft als missie om bouwprofessionals te ondersteunen om de kwaliteit, productiviteit en duurzaamheid te verbeteren en de weg vrij te maken voor innovatie op werven en in bouwbedrijven.

https://www.buildwise.be/nl/

DEUSE | stand 42

Software engineering bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van digitale tools op maat voor al uw gedurfde projecten. Ons ingenieursteam ontwikkelt innovatieve en gedurfde digitale oplossingen die beantwoorden aan de hedendaagse noden van bedrijven.

 

Ontdek onze digitale oplossingen op maat:


Mobiele toepassingen.

Webplatforms en interfaces.

Software voor bedrijfsbeheer.

E-commerce op maat.

Andere ontwikkelingen op maat.

 

https://www.deuse.be/nl/

DISPATCHER | stand 33

Dispatcher is het cloudgebaseerde platform voor resourceplanning en -optimalisatie voor de bouw, industrie en energiesector.

Het maakt het makkelijk om personeel, uitrusting en ploegen te plannen. Dispatcher vervangt ongeveer 5 tot 10 Excel-bestanden.

Roosters, afwezigheden en HR-attesten zijn gecentraliseerd en beschikbaar.

Vinci, Eurovia, Eiffage, NGE, Spie Batignolles, Bouygues, Vinci Energies, Bouygues Energies & Services en vele middelgrote ondernemingen gebruiken het dagelijks.

https://dispatcher-pro.com/

Exact | stand 16

Exact staat klaar voor ondernemend België. Je kan bij ons terecht voor de automatisering van boekhoud-, financiële, ERP-, HRM- en CRM-processen. Daarnaast bieden we specifieke sectoroplossingen. Exact voor Bouw is het digitale fundament van je bouwbedrijf. Of je nu een startend bouwbedrijf bent of toe bent aan een volgende stap – wij bieden de juiste oplossing. Ga voor een efficiënte samenwerking met je medewerkers, onderaannemers en opdrachtgevers. Met Exact heb je grip op alle bedrijfsprocessen.

https://www.exact.com/be

Geodynamics | stand 8

GeoDynamics is de marktleider in mobiele tijdregistratie. We blinken uit in digitale en volautomatische registratie en management van werknemers, voertuigenvloot en werktuigen. Dit vereenvoudigt en optimaliseert de loonadministratie, de logistiek en de berekening van de kosten op een bouwplaats. Alle verzamelde informatie is beschikbaar in real time en in verschillende rapporten die zelfs in uw CRM of ERP kunnen worden geïntegreerd. 

https://public.geodynamics.be/

GMI Group | stand 31

Eén geïntegreerde oplossing

Software levert pas echt meerwaarde op als alle toepassingen met elkaar samenwerken. Daarom bieden we een totaaloplossing die niet alleen de bedrijfsprocessen ondersteunt, maar ook helpt om de digitale samenwerking te bevorderen én meer inzicht te krijgen in uw activiteiten.

Ontdek op Digital Construction onze geïntegreerde oplossingen voor:

  • Bouwmanagement in Gbuild: van voor- tot nacalculatie, van voorbereiding tot uitvoering
  • Project- en servicebeheer in Gservice: van voor- tot nacalculatie, van aanvraag tot rapport
www.gmigroup.be

IBIS SOFTWARE | stand 26

Brink is al meer dan 50 jaar actief in de bouw, infra en installatietechniek in Nederland en marktleider op het gebied van calculatiesoftware met haar Ibis software. En ondertussen ook al 2 jaar aanwezig op de Belgische markt. Overal wordt gebouwd. Infrastructurele projecten, woningen, bedrijfsmatig vastgoed, noem maar op. De projecten worden steeds complexer en de opdrachtgevers hebben steeds meer wensen en eisen. Het maken van een goede projectberekening is cruciaal voor het welslagen van projecten en is een ‘must’ voor de moderne aannemer.

 

Of het nu om een eenvoudige kostenraming of een uitgebreide begroting gaat, Ibis software is het juiste gereedschap. Met de API-koppeling heeft Ibis software een eenvoudige en snelle koppeling met ERP software. Daarnaast is er de Ibis Artikelen Service; met deze service kunnen de Belgische bouwmaterialen bestanden inclusief debiteur gebonden kortingen van eigen leveranciers geraadpleegd, gekoppeld en geactualiseerd worden in de begroting.

 

Een BIM wordt steeds meer regel dan uitzondering in de bouw. Daarom heeft Ibis software een eigen ‘digitaal meten’ module ontwikkeld, waarmee alle relevante informatie en hoeveelheden uit een BIM of een 2D tekening in PDF samengevoegd kunnen worden in een meetstaat (of uittrekstaat). De uitkomst hiervan is met één druk op de knop te koppelen aan de begroting. Hoeveelheden worden herleidbaar en zo is er minder kans op het maken van fouten. En dit is nog maar een kleine greep uit de talloze mogelijkheden die Ibis software te bieden heeft.

https://www.ibissoftware.be/

 

 

KPD | stand 28

Kennis van de bouwwereld

Al meer dan dertig jaar richten wij ons exclusief op de Belgische bouwsector. Hierdoor ‘bouwden’ wij een ongeziene schat aan ervaring, knowhow en expertise op. Dit vertaalt zich in onze gespecialiseerde software en het juiste advies.

www.kpd.be

NEXTLAYER | stand 27

3D Betonprint-technologie voor Efficiënter, Duurzamer en Kostenbesparend te Bouwen.

Ontdek hoe onze 3D betonprint-technologie jouw bouwprojecten zowel on-site als off-site verbetert.

Nextlayer uw partner in de digitale bouwindustrie vandaag en morgen

www.nextlayer.be

RVC | stand 39

RVC optimaliseert en digitaliseert de operationele en administratieve processen van technische interventies in de bouwsector. RVC ontwikkelt en verkoopt managementoplossingen voor professionals en vastgoedbeheerders, waaronder het verzamelen van gegevens op het terrein, dematerialisatie van operationele en administratieve processen en verbruiksbeheer. RVC S.A. streeft naar een geconnecteerde, papierloze organisatie. #ERP #CMMS #POWERGES

www.rvc.be

TRAXXEO | stand 13

Sinds 2008 biedt Traxxeo software en mobiele applicaties aan om het beheer van menselijke en materiële middelen in de bouw en aanverwante dienstensector te optimaliseren. Haar klanten winnen aan concurrentiekracht, dankzij een verhoogde productiviteit en een beheersing van de kosten. Zij beschikken over betrouwbare, gestructureerde gegevens op het terrein die in real time beschikbaar zijn. Onder meer Eiffage, Engie, Besix, CFE, Veolia, Thomas & Piron, Lixon, Eloy, Strabag, B&R en Verelst maken er gebruik van.

https://www.traxxeo.com/nl

12BUILD | stand 32

12Build is de procurement oplossing voor de bouw gericht op tender-, bid- en supplier management. In 12Build managen hoofdaannemers hun bouwprojecten tijdens de aanbestedings-, calculatie- en inkoopfase en optimaliseren hiermee het inkoopproces. Onderaannemers ontvangen, managen en beantwoorden de offerteaanvragen bij deze bouwprojecten en stroomlijnen hiermee het biddingproces.

https://12build.com/nl-be

BYONDFILES | stand 43

Smart Document Management for modern teams: verzamel, beheer en deel al uw belangrijke documenten in één app.

www.byondfiles.com

D-Studio | stand 25

D-studio een rasecht BIM-bureau met meer dan 18 jaar ervaring. We beheren alle (BIM)-data in grootschalige projecten, ontwikkelen maatwerk BIM integratie-software & web-platformen en dragen bij aan onderzoek en innovatie op basis van AI/ML en BIM-standaarden. Referenties: Google (D), ZIN (B), CFF Lausanne (CH), ziekenhuizen in Breda (NL), Hasselt, Ottiginies & Woluwe (B) en oplossingen voor oa. Gyproc (B/NL) en WTCB (B).
D-studio staat voor expertise, engagement, transparantie en kwaliteit, vanuit een mix van jong talent en grijze haren, met oog voor onze sociale rol als bedrijf.

 

https://dstudio.be/

Hit-Office | stand 12

Ficos is de digitale expert voor de bouwsector.
Hit-Office is beheerssoftware waarmee u uw offertes, werven, aankopen, planning, boekhouding, service of materieelpark kunt beheren.
Hit-Mobile is een mobiele applicatie verbonden aan Hit-Office, waarmee u permanent toegang krijgt tot uw data via smartphone of tablet.
Hit-Form is de perfecte toepassing om uw werfverslagen in de computer te zetten.
Hit-Tracking is het geolokalisatie-instrument dat in Hit-Office is geïntegreerd.
Hit-Market is uw prijsaanvraagplatform. Met dit platform kunt u het prijsaanvraagproces tussen onderaannemer en leverancier verbeteren.
Check In at Work is de oplossing om fysieke aanwezigheden op de bouwplaats te registreren

https://www.hit-office.com/nl/

GEO-IT | stand 24

Geo-IT levert software voor CAD, GIS, BIM, Engineering en Product design.

Wij zijn een toonaangevende Belgische verdeler van Autodesk producten als erkend Autodesk Gold Partner, erkend Autodesk Training Center en erkend Autodesk Developer.
Geo-IT helpt u graag met het kiezen van het juiste product voor uw activiteiten.
Wij bouwen innovatieve toepassingen en apps afgestemd op de noden van onze klantengroep zodat uw software onmiddellijk rendeert.

Ons serviceteam staat steeds paraat met uitgebreide helpdesk support om u te ondersteunen bij het gebruik van de software.
Ons consultancy team adviseert u graag bij uw nieuwe uitdagingen en projecten, en ondersteunt u met coaching of opleiding bij u ter plaatse en met waar nodig tailor-made aanpassingen voor specifieke toepassingen.

U kan eveneens kiezen uit een uitgebreide waaier aan opleidingen, zodat u onze oplossingen optimaal kan inzetten voor uw werkzaamheden.
Onze software oplossingen worden dagdagelijks ingezet door duizenden gebruikers bij meer dan 1.500 klanten.

https://www.geoit.be/nl/over-geo-it-0

The Hazard Factory | stand 30

The Hazard Factory heeft een VR-trainingsplatform ontwikkeld om gevaren te herkennen (free-room, multi-player, verschillende werkomgevingen, 21 veiligheidsthema’s en een uitgebreide lijst van mogelijke risico’s).  Er wordt een kant en klare oplossing geboden van
A tot Z (soft- en hardware, online platform, locaties, technische ondersteuning, catering) voor bedrijven die VR willen integreren in hun veiligheidsopleidingen of die een veiligheidsdag willen organiseren.  Lesgevers kunnen zich focussen op de trainingsinhoud zonder zorgen over het VR gedeelte. 

https://the-hazard-factory.com/

KABANDY | stand 18

Kabandy is a quantity management software that democratizes the use of BIM models for :

  • The management of bills of quantities throughout the project;
  • The generation and control of monthly statements during the execution;
  • The establishment of building inventories for FM contracts and regulatory controls;
  • The quality control of the information of BIM models.

The proprietary quantification technology allows non-BIM experts to intuitively and quickly calculate any building quantity and area from Revit and IFC models. These quantities are then formatted in visual tables coupled with the BIM models, and connected with other partner solutions.

Our customers are :

  • General contractors
  • Public and private real estate owners
  • Project managers and facility managers
  • Engineering and architectural firms

MIRA SOFTWARE | stand 17

Wat?

MIRA Software biedt inzicht in het gebruik en verbruik van materiaal en materieel.

Hoe?

Het werkt als een kassasysteem in de supermarkt: alle gebruiksgoederen en verbruiksgoederen die het bedrijf in- of uitgaan worden in- en uitgecheckt. Zo kan alle informatie over het gebruik én verbruik, maar ook over onderhoud, keuringen, stock, herstellingen en reservaties worden bijgehouden.

Voor wie?

MIRA Software is geschikt voor elk groot of klein bedrijf dat materiaal en materieel op een transparante manier wil beheren. Met onze prijsformules kan u budgetvriendelijk investeren in duurzaam digitaliseren. We kijken ernaar uit om kennis te maken.

https://www.mirasoftware.be/nl/

OPENSPACE | stand 22

OpenSpace - geautomatiseerde 360° ​​video-opname

 

Snel bouwplaats en voortgang in beeld brengen voor collega’s of opdrachtgever? Overal en altijd compleet inzicht in de status van uw project? Met OpenSpace heeft u altijd en overal inzicht in voortgang met foto’s, plattegronden, notities en koppelingen met bijvoorbeeld BIM. Dit door met een 360° camera op een helm gemonteerd of met iPad of iPhone met LiDAR-scanner over de bouwplaats te lopen. Zo bouwt u sneller, beter en transparanter.

https://www.openspace.ai/

SUIVO | stand 43

Digitaliseer je workflows door het connecteren van je mensen en de assets die ze gebruiken.

Dankzij de Suivo Internet of Things-cloudsoftware en hardware kan je waardevolle data centraliseren. De data zorgen voor inzichten die resulteren in optimalisatie van bedrijfsprocessen en duurzame groei.

De impact is merkbaar in 3 domeinen: Workforce Management, Asset Management en Vehicle Telematics.

Suivo is actief voor bouw-, installatie- en nutsbedrijven, transport en logistiek, productieondernemingen en in de publieke sector.

 https://www.suivo.com

https://www.suivo.com

Visma Bouwsoft | stand 7

Dé administratieve software voor elke bouwprofessional en installateur

Visma Bouwsoft is een gebruiksvriendelijk all-in-one softwarepakket om uw volledige administratie mee uit te voeren, vertrekkend van het eerste contact met uw klant tot de laatste factuur. Het centraal beheren van adressen en projecten, het opmaken van offertes en facturen, het opvolgen van projecten d.m.v. vorderingsstaten en afrekeningen en het uitvoeren van een voor- en nacalculatie behoren dan ook slechts tot enkele van de mogelijkheden van het programma. Ook het beheren, creëren en digitaal laten aftekenen van jouw digitale werkbonnen is één van de functies van Bouwsoft. De software is te gebruiken op uw laptop, tablet en smartphone. Hierdoor heb je je administratie altijd bij de hand.

www.bouwsoft.be

4PS | stand 45

Dé softwareoplossing voor bouw & project georiënteerde bedrijven - 4PS Construct is een innovatieve, integrale ERP-oplossing die al je primaire bedrijfsprocessen ondersteunt. Gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vanuit de cloud, overal en voor iedereen beschikbaar. Altijd up-to-date, schaalbaar én veilig. Krijg terug grip op uw bedrijfsprocessen.

www.4ps.be

 

https://www.4ps.be/

BREEX | stand 2

Easybox by BREEX is dé ideale oplossing voor uw groeiende onderneming.

Easybox combineert digitale administratie, offertes & facturatie, alsook digitale betalingen & banktransacties in één mobielvriendelijk platform. Easybox werd ontwikkeld door BREEX als mobiel ondernemingsplatform en werkt samen met de andere BREEX-producten, zoals uw op maat gemaakte Salesmakers-website. Zo draait uw onderneming efficiënter dan ooit. Ontdek vandaag het gebruiksvriendelijke Easybox-platform!

https://breex.be

Embuild | stand 15

Embuild, vroeger de Confederatie Bouw, is opgericht in 1946 en bestaat uit 12 lokale verenigingen, 3 gewestelijke entiteiten, 17 beroepsverenigingen en de centrale entiteit. Ze werken allemaal samen om aan onze leden de beste dienstverlening op maat aan te bieden.

www.embuild.be

FG Software | stand 21

ForGrowth is een gebruiksvriendelijk ERP dat uw werk verlicht. Onze software is gemaakt door en voor bouwprofessionals en bevat alles wat u nodig hebt om sneller, slimmer en efficiënter te werken.

Elke stap in uw bedrijfsproces wordt in dezelfde tool geregistreerd en u hebt daar, als ondernemer, perfect zicht op dmv gepersonaliseerde dashboards.

Ons deskundige team begeleidt u bij de implementatie en zorgt voor de configuratie en trainingssessies zo dat u en uw team snel aan het werk kunnen met de software.

https://www.forgrowth-hq.com/

GlobeZenit | stand 1

We add dimensions to manage risks in industry, construction, engineering, architecture, infrastructure and utility.  We support our clients in collecting, analysing, inspecting and visualizing  geographical data with state of the art technology.

We focus on achieving excellent results in everything we do. Constantly looking for creative, innovative and efficient ways to apply our expertise.  Together with our clients we work out tailor-made solutions that offer the value they are looking for.

www.globezenit.be

LEICA GEOSYSTEMS | stand 38

Laat data voor u werken.

De bouwoplossingen van Leica Geosystems, onderdeel van Hexagon, maken op de meest dynamische en krachtige manier gebruik van de data die beschikbaar is in het bouwproces. Onze unieke mix van sensoren, zoals total stations en laserscanners en software voor de bouw verbindt alle belanghebbenden met de juiste gegevens op de juiste plaats en op het juiste moment, en brengt snelheid, automatisering, duurzaamheid en winstgevendheid naar elk bouwproject.

When it has to be right!

https://leica-geosystems.com/nl-be

KNAUF | stand 11

https://knauf.be/nl

NEXT-BIM | stand 10

De NEXT-BIM Solution, een immersieve en collaboratieve oplossing voor BIM, kan worden gebruikt in alle fasen van een bouwproject (ontwerp, bouw en exploitatie).


De NEXT-BIM Solution draait op de Microsoft Hololens 2 mixed reality headset en is een handsfree augmented reality-ervaring op de bouwplaats om uw digitale modellen volledig te benutten zonder internetverbinding.

Meer informatie is terug te vinden op onze website: 
https://next-bim.com/ 

https://next-bim.com/

Robaws | stand 14

 

Jouw volledige administratie vlotter én eenvoudiger in 1 online tool, dankzij de gestroomlijnde workflows in Robaws. Automatiseer je facturatie, offertes, stockbeheer, planning,... tijdens de voorbereiding, uitvoering en (na)calculatie van je projecten.

Robaws is volledig gespecialiseerd in bouw- & projectgeörienteerde bedrijven

www.robaws.com

Techlink | stand 3

Techlink is de Belgische federatie van fabrikanten, distributeurs, installateurs en onderhouds- en energiebeheer bedrijven binnen het Ecosysteem van de multifunctionele installaties: van elektrotechniek, verlichting, beveiliging, laadinfrastructuur voor elektrische wagens, over huishoudelijke apparaten tot verwarming, ventilatie, koeling, sanitaire installaties, energiebeheer en natuurlijk ook hernieuwbare energiesystemen en energieopslag.

Techlink verdedigt de belangen van meer dan 3.150 leden en vertaalt het beleid op Europees, nationaal en lokaal niveau in praktische guidelines voor alle spelers in het Ecosysteem.

Als federatie is Techlink een van de belangrijkste stemmen in het maatschappelijke debat over de energietransitie in België.

www.techlink.be

Wolters Kluwer | stand 37

 

Wolters Kluwer biedt u met Adsolut Kmo-beheer een veelzijdig administratief softwarepakket voor bouw- en installatiebedrijven met tal van integratiemogelijkheden: van offertes en planning tot facturatie en calculatie, inclusief boekhouding en mobiele apps voor medewerkers op werven. Onze lokale experts helpen u om samen de ideale samenstelling en configuratie van het pakket te bepalen.

 

Zo werkt u efficiënter, communiceert u vlotter en ontwikkelt u een duurzame vertrouwensrelatie met klanten, medewerkers, maar ook leveranciers en onderaannemers. Een digitale aanpak levert bovendien een schat aan data op, die leidt tot meer inzicht in uw organisatie en in uw projecten en werven.

 

Meer info op wkbe.be/bouw

https://www.wolterskluwer.com/nl-be/know/service-installatie

CASVISUAL | stand 40

Kosten, risico’s & veiligheid tijdens een bouwproject onder controle houden doe je door middel van een goede communicatie over de planning en begroting. 3D/4D/5D BIM helpt om een beter inzicht te krijgen in het realisatieproces. Cadvisual levert open BIM oplossingen waarmee de uitvoeringsplanning en bouwkosten automatisch volgens uw bouwmethodiek worden uitgewerkt. Dankzij slimme PowerBI dashboards met BIM viewer beschikt u doorlopend over actuele en betekenisvolle projectmanagementinformatie.

www.cadvisual.com

COOPERLINK | stand 9

Aannemers, architecten, en bouwheren gebruiken regelmatig cloud platformen om hun projecten te beheren.

Gedurende de workshop, zullen we uitleggen hoe met al deze tools om te gaan en hoe plannen en technische fiches te beheren, hoe te vermijden dat gegevens dubbel ingeput worden, hoe een BIM model aan te vullen zonder moeite, hoe een kwaliteitsvol as-build attest te creëren.

We zullen ook ontdekken hoe Cooperlink je dankzij de workflows en rapportjes helpt om onnodige taken te elimineren en foute uit te schakelen. Je zal zo steeds op de goede versie van een plan werken.

https://nl.cooperlink.io/

Hexagon Leica | stand 11

Laat data voor u werken.

De bouwoplossingen van Leica Geosystems, onderdeel van Hexagon, maken op de meest dynamische en krachtige manier gebruik van de data die beschikbaar is in het bouwproces. Onze unieke mix van sensoren, zoals total stations en laserscanners en software voor de bouw verbindt alle belanghebbenden met de juiste gegevens op de juiste plaats en op het juiste moment, en brengt snelheid, automatisering, duurzaamheid en winstgevendheid naar elk bouwproject.

When it has to be right!

https://leica-geosystems.com/nl-be

MOVETEX | stand 3

Movetex Planning Software

Movetex is een innovatief platform voor bedrijven met techniekers of andere vakmensen op de baan die afspraken uitvoeren bij klanten.

Movetex biedt planningssoftware die planners continu ondersteunt met zeer slimme tools. Daarnaast is er een mobiele app voor de buitendienst, live tracking, slimme communicatie en een klantenportaal waar eindklanten afspraken kunnen plannen, accepteren en opvolgen.

Met Movetex stijgt de productiviteit van jouw buitendienst terwijl je drastisch de planningstijd en telefonische klantenoproepen vermindert.

efficiënte planning, uitvoering en communicatie voor jouw buitendienstopdrachten

https://www.movetex.com

BIM Collab | stand 16

Nooit meer rommelige spreadsheets en vergeten issues: beheer BIM-issues op de efficiëntste manier. Bespaar tijd en creëer hoogwaardige BIM-modellen. Snelle clashdetectie geïntegreerd met professioneel issuemanagement en het delen van BIM-specificaties. Met BIMcollab kan het.

www.bimcollab.com

AMISTA (RECOMATICS) | stand 4

Inspire people: Enable them to focus on meaningful work by simplifying document-driven business processes. RecoMatics offers software solutions to digitize and simplify document flows for complex organizations dealing with high volumes of documents.

www.amista.com

Software One | stand 24

SoftwareONE is een toonaangevende en wereldwijde technologieprovider. Het stelt AEC-bedrijven in staat om hun business digitaal te transformeren dankzij MTWO, ’s werelds eerste 5D BIM-cloudplatform voor de bouwsector. MTWO verbindt alle stakeholders, processen en data van een project in één geïntegreerd platform. Het richt zich op elke fase in de levenscyclus van het gebouw, waardoor een ongeëvenaarde samenwerking en efficiëntie ontstaat en de productiviteit tot 30% toeneemt.

https://www.softwareone.com/nl-nl

SYSLOR | stand 5

Wij van SYSLOR bieden nauwkeurige digitale oplossingen voor het visualiseren en vastleggen van ondergrondse netwerken met behulp van een smartphone, die gemakkelijk te gebruiken is door operatoren op de bouwplaats, om werken te optimaliseren, de CO2-voetafdruk te verkleinen en het GIS van opdrachtgevers automatisch bij te werken.

SYSLOR biedt een reeks van 3 onafhankelijke oplossingen, beschikbaar op Android en IOS, die de veiligheid verbeteren, de werktijd op de bouwplaats verkorten en nauwkeurige klasse A-gegevens vastleggen.

http://syslor.net/

TOPCON | stand 14

Topcon Positioning Belgium is dé partner voor totaaloplossingen op het gebied van precisieplaatsbepaling binnen de bouw en topografie. Met onze hardware, software en mobiele oplossingen stellen we de klant in staat om slimmer, rendabeler en productiever te zijn op de kruising van infrastructuur en technologie. Vanuit ons kantoor in Zellik staat ons team van twintig medewerkers klaar voor onze klanten in zowel België als Luxemburg.

https://www.topconpositioning.com/nl-be/

testest

PHI DATA | stand 14

Als onafhankelijke ontwikkelaar en integrator van Smart Edge-oplossingen gaat PHI DATA  altijd voor de best mogelijke oplossingen voor de digitalisering van bedrijfsprocessen. Hierbij maken we gebruik van een brede waaier aan technologieën op het vlak van automatische identificatie, lokalisatie en IoT (Internet of Things). PHI DATA ondersteunt meer dan 2.000 actieve klanten met een team van 45 gedreven en multidisciplinaire medewerkers en een uitgebreid netwerk van zorgvuldig gekozen partners. Meer informatie op www.phidata.be.

www.phidata.be

HILTI BELGIUM | stand 2

Hilti is uw partner in de professionele bouwsector.
Een greep uit onze innovatieve oplossingen:

- Hilti ON!Track: dé magazijnbeheer software voor het traceren en beheren van al uw uitrustingen en verbruiksgoederen;

- BIM Productiviteit: onze deskundige Hilti-ingenieurs geven u graag meer info over wat we voor uw projecten kunnen betekenen;

- Nuron: onze revolutionaire, slimme batterijplatform dat het werk op de bouwplaats drastisch verbetert.

We kijken ernaar uit om u te ontmoeten op stand

https://www.hilti.be/

OCW | stand 15

Het Belgian Road Research Centre (BRRC) is een onderzoeks- en innovatiecentrum dat ten dienste staat van alle actoren in de wegenbouw. De versnelde digitalisering van wegenprojecten en duurzame ontwikkeling zijn twee belangrijke trends die richting geven aan toekomstige ontwikkelingen in onze sector. Vanuit zijn centrale en onpartijdige positie staat BRRC klaar om wegenbouwbedrijven bij te staan bij het benutten van de kansen die de digitale transformatie met zich meebrengt.

https://brrc.be/nl

Spectr BIM| stand 23

Spectr BIM maakt gebruik van VR om BIM-modellen tot leven te brengen, zodat professionals in verschillende sectoren naadloos kunnen samenwerken en complexe ontwerpen kunnen visualiseren. De software stroomlijnt feedback en ontwerpaanpassingen, en biedt boeiende virtuele rondleidingen aan klanten. Spectr BIM transformeert communicatie, stimuleert gedeelde visie en versnelt projectsucces.

www.spectrbim.com

Teamoty | stand 39

 

Teamoty, een Franse uitgever van software voor de bouwsector, digitaliseert de toeleveringsketen van alle bouwprojecten. Met de softwareoplossingen van Teamoty kan het bedrijf ingrijpen in de planning en het toezicht op de bouwplaats, de logistiek en de afvalsortering om de termijnen en kosten te optimaliseren, de coördinatie te verbeteren en de milieu-impact van bouwplaatsen te verminderen.

https://www.teamoty.io/en/

Trimble | stand 34

Trimble ontwikkelt technologie, software en diensten die de digitale transformatie van de bouwwereld stimuleren met oplossingen voor de hele architectuur-, engineering- en bouwsector. Trimble's Connected Construction strategie geeft gebruikers controle over hun activiteiten met een gemeenschappelijke data-omgeving. Trimble stelt bouwprofessionals in staat om de productiviteit, kwaliteit, transparantie, veiligheid en duurzaamheid te verbeteren en elk project vol vertrouwen op te leveren.

construction.trimble.be

DESIGN EXPRESS | stand 7

Design Express is één van de belangrijkste software distributeurs voor ontwerpers in architectuur, landschap en events, met 80 medewerkers in de Benelux, Frankrijk en Polen.

Design Express beschouwt het als haar missie om ontwerpers in architectuur, interieur, tuin, landschap, stedenbouw en events te ondersteunen, zodat zij hun stempel op de samenleving kunnen drukken. Dat gebeurt in de vorm van krachtige, flexibele en gebruiksvriendelijke software-oplossingen die de creativiteit van ontwerpers ondersteunen en hun ontwerpen tot leven brengen.

https://designexpress.eu/benl/

Hexagon Bricsys | stand 17

d

RVC | stand 9

RVC optimaliseert en digitaliseert de operationele processen van technische interventies in de bouwsector. RVC ontwikkelt en verkoopt managementoplossingen voor professionele technici en vastgoedmanagers met field data collectie, dematerialisatie van operationele en administratieve processen en consumptiemanagement. RVC S.A. streeft naar een verbonden en papierloze organisatie met haar Powerges Start, Classic en Estate oplossingen.

https://www.rvc.be/

LETSBUILD | stand 40

LetsBuild - software voor bouwplaatscoördinatie en -toezicht

LetsBuild is een Europese softwareleverancier die bouwbedrijven helpt bij het digitaliseren en transformeren van de manier waarop zij plannen en bouwen. LetsBuild werd opgericht in 2012 en is gevestigd in Brussel en Kopenhagen met 70 werknemers. Haar softwaresuite, bestaande uit LB Aproplan en LB Geniebelt, wordt gebruikt door meer dan 100.000 gebruikers in 35 landen, waaronder 6 van de top 10 Europese bedrijven. 

 

https://www.letsbuild.com

SCANTRIX | STUDIO V2

Scantrix is een ervaren landmeter en studioV2 biedt een brede waaier van diensten aan om uw digitaal ontwerp- of bouwproces te stroomlijnen. Samen beschikken ze over de nodige kennis, infrastructuur en skills om product en diensten op maat te leveren, startend van 3D scans over 2D CAD tekeningen tot 3D en BIM.

https://studiov2.be/