Digital Construction World

Digitalisering is essentieel voor aannemers die zich willen professionaliseren en Embuild moet hen daarop voorbereiden.

Bedrijfsinfo

Klik op een logo om de bedrijfsinfo te bekijken.

Astena

Succesvolle projecten of interventies uitvoeren vergt specifieke kennis en ervaring en brengt heel wat administratie met zich mee. Met gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware, afgestemd op de noden van de sector, verloopt het een pak sneller en efficiënter. Bij Astena weten we dat, want wij werken enkel voor bedrijven die met bouw, installatie en projectontwikkeling bezig zijn. Ons team leeft en ademt ‘bouw’ en weet wat jij nodig hebt hebt om het bouwteam technologie van de toekomst te bieden.

www.astena.be

Bluefields

Gedaan met aantekeningen en berekeningen maken op een afgedrukte plattegrond. Met Bluebeam Revu meet je rechtstreeks op je bouwplan vanaf een PDF en trek je hoeveelheden in je favoriete calculatieprogramma of Excel.
Plannen lezen en aanpassen, hoeveelheden producten berekenen, data genereren voor bestellingen en facturen, vragen stellen … Het kan allemaal, en bovendien kan je nauwkeurig traceren wat er op een specifiek moment allemaal gedaan is met het plan.
“Alles wat u vroeger met een papieren plan deed, kunt u nu sneller en accurater op digitale wijze.”

www.bluefields.be

Bouw7

Exact bouw7 is het digitale fundament van uw bouwbedrijf. Onze software, voor de Belgische bouwsector, helpt om hogere marges te realiseren. Ons geheim? Volledige digitalisatie en integratie van alle processen op het kantoor, onderweg, met uw onderaannemers & klanten en de werf. Zo zit iedereen in de keten op 1 lijn. Dat laat u ongekend efficiënt werken en sneller meer winstgevende bouwprojecten opleveren. Bovendien kunt u jaren vooruit op ons toekomstbestendige platform.

Met de alles-in-één oplossing legt u het fundament voor uw bedrijf. Het meest complete platform geeft u real-time inzicht in uw administratie, projecten en planning. Zowel op kantoor als op de werf. Voor kleine, startende bedrijven in de bouw tot gevestigde bouwbedrijven die zowel hun kantoor als bouwplaats willen digitaliseren.

https://www.exact.com/nl/software/exact-bouw7

 

Bouwsoft

Bouwsoft is een gebruiksvriendelijk softwarepakket om uw volledige administratie mee uit te voeren, vertrekkend van het eerste contact met uw klant tot de laatste factuur. Het centraal beheren van adressen en projecten, het opmaken van offertes en facturen, het opvolgen van projecten d.m.v. vorderingsstaten en afrekeningen en het uitvoeren van een voor- en nacalculatie behoren dan ook slechts tot enkele van de mogelijkheden van het programma. Ook het beheren, creëren en digitaal laten aftekenen van jouw digitale werkbonnen is één van de functies van Bouwsoft. De software is te gebruiken op uw laptop, tablet en smartphone. Hierdoor heb je je administratie altijd bij de hand.

www.useitgroup.com/nl/bouwsoft-bouwsoftware

GMI Group

Eén geïntegreerde oplossing

Software levert pas echt meerwaarde op als alle toepassingen met elkaar samenwerken. Daarom bieden we een totaaloplossing die niet alleen de bedrijfsprocessen ondersteunt, maar ook helpt om de digitale samenwerking te bevorderen én meer inzicht te krijgen in uw activiteiten.

Ontdek op Digital Construction onze geïntegreerde oplossingen voor:

 • Bouwmanagement in Gbuild: van voor- tot nacalculatie, van voorbereiding tot uitvoering
 • Project- en servicebeheer in Gservice: van voor- tot nacalculatie, van aanvraag tot rapport

www.gmigroup.be

Incerta

INCERTA is een innovatieve leverancier van bedrijfssoftware met bijhorende APP. Als QSHE software specialist ligt onze focus sterk op informatiseren van processen met betrekking tot veiligheid, kwaliteit en milieu.

Het succes van onze VARIO software is te danken aan een unieke samenwerking tussen de eigen IT dienst en het team van QSHE consultants die dagelijks onze klanten assisteren bij het implementeren van zorgsystemen.

Het doel is vaak het behalen of behouden van een certificaat zoals VCA en ISO. VARIO software is een trendsetter op de Belgische markt met meer dan 500 tevreden klanten gaande van kleine kmo’s tot multinationals met duizenden personeelsleden.

Waarom met Incerta samenwerken?

 • Incerta heeft zowel QSHE-consultants als IT-specialisten in huis
 • VARIO software is gemaakt voor en door preventieadviseurs
 • Al 15 jaar actief
 • Meer dan 500 klanten van 1 tot 30.000 medewerkers
 • ISO27001 en ISO9001 gecertificeerd
 • Erkend Microsoft Gold Partner
 • Erkend dienstverlener KMO-portefeuille
 • Netwerk van partners
 • Integratie met Microsoft-applicaties
 • Betaalbare oplossingen door schaalvoordelen

www.variosoftware.be

Mira Software

MIRA Software – Makkelijk materiaal en materieel beheren

Wat?

MIRA Software biedt inzicht in het gebruik en verbruik van materiaal en materieel.

Hoe?

Het werkt als een kassasysteem in de supermarkt: alle gebruiksgoederen en verbruiksgoederen die het bedrijf in- of uitgaan worden in- en uitgecheckt. Zo kan alle informatie over het gebruik én verbruik, maar ook over onderhoud, keuringen, stock, herstellingen en reservaties worden bijgehouden.

Voor wie?

MIRA Software is geschikt voor elk groot of klein bedrijf dat materiaal en materieel op een transparante manier wil beheren. Met onze prijsformules kan u budgetvriendelijk investeren in duurzaam digitaliseren. We kijken ernaar uit om kennis te maken.

www.mirasoftware.be

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer biedt u met Adsolut Kmo-beheer een veelzijdig administratief softwarepakket voor bouw- en installatiebedrijven met tal van integratiemogelijkheden: van offertes en planning tot facturatie en calculatie, inclusief boekhouding en mobiele apps voor medewerkers op werven. Onze lokale experts helpen u om samen de ideale samenstelling en configuratie van het pakket te bepalen.

Zo werkt u efficiënter, communiceert u vlotter en ontwikkelt u een duurzame vertrouwensrelatie met klanten, medewerkers, maar ook leveranciers en onderaannemers. Een digitale aanpak levert bovendien een schat aan data op, die leidt tot meer inzicht in uw organisatie en in uw projecten en werven.

Meer info op www.wkbe.be/bouw

Digital Construction Brussels meets
Digital Construction Day

15 oktober 2024
Brussels Kart Expo