Digital Construction World

Digitalisering is essentieel voor aannemers die zich willen professionaliseren en Embuild moet hen daarop voorbereiden.

Is uw bouwonderneming al mee met de MTWO digitale revolutie?

Dat de sector dringend nood heeft aan een planmatige aanpak rond digitalisatie, dat horen we langs alle wegen en kanalen.  Hier hoeven we denk ik niemand meer van te overtuigen.  Maar begrijpt men ook de specificiteit van onze sector en zijn mensen?  Het moet eenvoudiger, het moet gebruiksvriendelijker en vooral; het moet veel completer !

“MTWO Cloud is niets minder dan een gamechanger voor de constructie-industrie.”
Verregaander dan een ERP of CRM oplossing, completer en gebruiksvriendelijker dan elke andere bouwsoftware doet het een frisse wind waaien in de sector.  De uitrol verzorgen we telkens in samenspraak met ons lokaal team van ingenieurs en onze bouw-experten met jarenlange concrete werfervaring.

MTWO combineert de software van RIB (Schneider Electric) met Microsoft Azure en de cloud expertise van SoftwareOne, om een Next Generation 5D BIM Enterprise Construction Cloud  te bieden voor aannemers, ontwikkelaars en eigenaren om hun digitaliseringstraject op project- en ondernemingsniveau te versnellen op en naast de werf.

Het is een gecentraliseerd dataplatform om samen te werken in elke fase van het bouwproces. 
Alle mensen, processen en gegevens worden samengebracht om de projectwerkstroom te optimaliseren en productiviteit en samenwerking te maximaliseren.


Werkstroombeheer

Creëer aangepaste workflows voor bedrijfsbrede, projectbrede processen in een visuele weergave met MTWO, waarbij informeel, foutgevoelig werk wordt verplaatst naar een gestructureerde omgeving.


Beheer van partners en relaties

Een goed zakelijk partnerschap zorgt voor rust en vertrouwen binnen uw bouwbedrijf.
MTWO ondersteunt het beheer van deze partners, waarbij contracten en uitvoeringsprestaties van elke gestructureerd worden bijgehouden


5D BIM Projectlevenscyclusbeheer

Link uw projectlevenscyclusbeheer met 5D Building Information Models om alle relevante gegevens op één plek te groeperen.  

Beheer van bedrijfsgegevens

Wilt u gebruik maken van wat u van eerdere projecten hebt geleerd, om hierdoor nog beter te bouwen? ​ MTWO maakt dit mogelijk door de manier waarop het gegevens opslaat en verfijnt gedurende de gehele levenscyclus van een project . 

Documentbeheer

Met de uitgebreide documentbibliotheek van MTWO hebben alle gebruikers één centrale locatie voor het beheren en delen van formulieren en gegevens gedurende de gehele levenscyclus van activa.


Mobiele Werfapplicatie
Volg de werken op vanuit kantoor of op de werf via een specifieke mobiele applicatie waarin plannen en documenten beschikbaar zijn en progressie, rapporten en statusupdates kunnen opgeladen worden op een gebruiksvriendelijke manier.

Integratie van Microsoft Teams

MTWO Cloud is geïntegreerd met Microsoft Teams om chatten, bellen en videoconferenties mogelijk te maken. Teams kan informatie efficiënt delen en onmiddellijke feedback ontvangen, zodat iedereen altijd en overal verbonden en productief kan blijven.

Toegangscontrole

Bepaal precies wie toegang heeft tot wat door een bedrijfshiërarchie vast te stellen, evenals gebruikersrollen voor elke MTWO-gebruiker in uw organisatie.


Globale best practice

En ons plaform houdt nog veel meer in want MTWO is niet zomaar een lokale softwareontwikkelaar.  Vandaag zijn we aanwezig met meer dan 200 mensen in 20 verschillende landen en hebben we nog veel groeiambitie.  Gebaseerd op onze wereldwijde projectervaring brengen we de expertise van de sector samen, aangepast aan de noden van elk land.  Hierdoor kunnen we u helpen accelereren.

Een voormalig collega op de koffie ontvangen?
Maak het competitief verschil voor uw onderneming in de komende jaren.  Wij zijn er zeker van dat we dit kunnen bewerkstelligen en dat begint bij ons altijd met een vrijblijvend gesprek.
Contacteer ons gerust voor een afspraak, dit kan digitaal maar nog liever bij een kop koffie.
U kan ons bereiken op mtwo.belux@softwareone.com of via telefoon op het nummer (+32) 02 273 14 00

Digital Construction Brussels meets
Digital Construction Day

15 oktober 2024
Brussels Kart Expo