Digital Construction World

Digitalisering is essentieel voor aannemers die zich willen professionaliseren en Embuild moet hen daarop voorbereiden.

Van administratie last naar administratieve kracht met Robaws all-in one platform voor aankoop, verkoop, planning en beheer van projecten.

Jouw bouw onderneming groeit, maar je ziet de bui van stijgende overhead (en minder rendement) al hangen. Het is lastig om goede administratie te behouden naarmate jouw organisatie groter wordt en dan wordt het bijhouden of op orde brengen van de administratie al gauw een last.

Echter kan een goede administratie enorm veel kracht bieden: meer meten en weten, betere sturing, de juiste voorbereiding en daarmee een vlekkeloze uitvoering.

Zonde om daar dus niet in te investeren: zet de administratie om in een kracht.

Robaws is de specialist in bouwsoftware voor de voorbereiding, uitvoering en calculatie van projecten. Inmiddels wordt Robaws software al vertrouwd dan meer dan 500 mkb organisaties.

Robaws Software

Wij focussen ons op het inrichten van vier heldere flows om jullie processen beter te laten lopen en meer inzicht in de processen te geven:

(1) verkoop, waarin wij zorgen voor het snel kunnen aanmaken van heldere, complete en juiste offertes;

(2) aankoop, waarin wij zorgen dat jullie altijd op de hoogte zijn van actuele prijzen en makkelijk rechtstreekse bestellingen kunnen plaatsen;

(3) planning, waarin wij zorgen dat jullie een duidelijk overzicht hebben op werknemers, materiaal en projecten en makkelijk (met behulp van automatisering) planningen kunnen maken;

(4) projectopvolging, waarin wij zorgen dat jullie op basis van het verleden, beter grip krijgen op de toekomst.

Onze visie

Onze overtuiging is dat wij de mensen in de bouw zo veel mogelijk moeten ontlasten door alles zo slim, makkelijk en goed mogelijk te regelen.  Een voorbeeld hiervan is onze recentelijk belichte module om efficiĆ«nter om te kunnen gaan met papieren werkbonnen. Daarnaast zijn er ook handige integraties gemaakt om via computer, laptop en telefoon gebruik te kunnen maken van Robaws software. Wel zo handig voor op de bouwplaats.

Interesse?

Vraag een gratis persoonlijke demonstratie aan of neem vrijblijvend contact met ons op via robaws.be en ontdek hoe Robaws jullie partner kan zijn in het omzetten van administratieve last naar administratieve kracht.

Digital Construction Brussels meets
Digital Construction Day

15 oktober 2024
Brussels Kart Expo