Digital Construction World

Digitalisering is essentieel voor aannemers die zich willen professionaliseren en Embuild moet hen daarop voorbereiden.

Vereenvoudig je administratie met Visma Bouwsoft. De administratieve software voor alle takken van de bouw- en installatiesector.

Een all-in-one-tool voor elke computer, smartphone en tablet

Maak je nog steeds offertes en facturen in Excel en Word?

Ruil bureauwerk in voor vakmanschap en maak kennis met de meest gebruikte all-in-one administratiesoftware in België! Zo bespaar je heel wat tijd, werk en geld! Visma Bouwsoft werd specifiek voor de bouw- en installatiesector ontwikkeld en voldoet zo aan ALLE administratieve noden.

Gedaan met het dubbel invoeren van gegevens.

Bij Visma Bouwsoft dien je slechts éénmaal de gegevens in te voeren. Daarna keren deze gegevens terug in alle aspecten van het pakket. Alle gemaakte offertes en facturen, verstuurde brieven of e-mails, foto’s, plannen enzovoort worden ten allen tijde automatisch gelinkt op klant- en projectniveau.

Door ons modulair systeem betaal je enkel wat jij nodig hebt.

Je kan op elk moment snel en efficiënt gebruikers en modules toevoegen. Denk maar aan: nacalculatie, tijdregistratie, digitale werkbonnen, afpunten van betalingen, automatische betalingsherinneringen, koppeling boekhoudpakket, stockbeheer, prospectie, planning en nog zo veel meer.

Dankzij de connectie met leveranciers als Verhelst, Facq, Desco, Rexel, Deschacht enzovoort, zijn jouw prijslijsten steeds up-to date en maak je nog sneller offertes aan.

Visma Bouwsoft is te gebruiken op computer, tablet en smartphone.

Zo heb je je administratie steeds bij de hand. Wat met je huidige bestanden? Met de importmodule is het mogelijk om allerlei excel of csv bestanden te importeren in het pakket. Denk maar aan adreslijsten of andere gepersonaliseerde lijsten. Onze lesgevers zorgen voor een begeleiding op maat en helpen je het pakket gebruiksklaar te maken.  Daarnaast is onze helpdesk ook elke werkdag beschikbaar om jullie te ondersteunen. Je staat er dus niet alleen voor!

Klant aan het woord

Demonie Hout: Eveline Demonie: “Met de software doe ik dagelijks de facturen, offertes, nacalculatie … Werken met zo’n software levert pure tijdwinst op. Alles gebeurt volledig automatisch. Als je al denkt dat we met vier mensen een zestiental mensen kunnen coördineren en daarvan het overzicht behouden … Een investering die zich dubbel en dik terugverdiend!”

Heb je interesse?

Vraag een gratis persoonlijke demonstratie aan of schrijf je in voor een gratis webinar via www.bouwsoft.be en ontdek wat Visma Bouwsoft voor jou kan betekenen.

Vraag hier je gratis demo aan.

Digital Construction Brussels meets
Digital Construction Day

15 oktober 2024
Brussels Kart Expo